Város
Hírek, információk
Nevezetességek, látnivalók, vendéglátás
Önkörmányzat
Harangod
Képgaléria
Fórum
Vendéghönyv
 
'.$latogatok.'
'.$UVCS['count']; } ?>

 

SZERZŐI JOGOK

A nagykallo.net weblapján található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll. A weblap tartalma a Nagykálló Team szellemi tulajdonát képezi és tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása.

Lehetőségek legális átvételre:

1. Idézés hivatkozással
Az oldalon található cikkekből egy-egy részlet szabadon idézhető, amennyiben a cikk írója hivatkozik a Nagykálló Weblapjára és a www.nagykallo.net webcímre. Elektronikus publikáció esetén online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozást kérünk. A hivatkozás lehet szöveges vagy grafikus link, ez utóbbihoz logok, bannerek ingyenesen kérésre biztosítunk.

2. Magálcélú használat
Kizárólag magán - tehát nem üzleti - célú felhasználás céljából a weblapról szövegrészlet, fotó vagy grafika - kizárólag a magáncélú használat mértékének megfelelően - felhasználható. Kérjük a felhasználót, hogy cserében saját eszközeivel segítse a www.nagykallo.net webcím népszerűsítését.

3. Másodközlés, írásos engedéllyel
Amennyiben teljes cikket, weboldalt, fotót vagy grafikát szeretne felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze a szerkesztőségünk felé, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk. Kapcsolat felvételhez kattintson ide!

 
© nagykallo.net team Impresszum | Szerzői jogok Utolsó módosítás: 2010.06.01.