Város
Hírek, információk
Nevezetességek, látnivalók, vendéglátás
Önkörmányzat
Harangod
Képgaléria
Fórum
Vendéghönyv
 
'.$latogatok.'
'.$UVCS['count']; } ?>

Hírek, információk Közérdekű információk
Rendezmények Városi újság

HÍREK, INFORMÁCIÓK

 
Téka Népművészeti Tábor ismertető2008.05.22.

Nagykálló Város Önkormányzata támogatásával immár 24. alkalommal kerül megrendezésre Nagykálló-Harangodon a TÉKA TÁBOR. 2008. július 19-27-ig várjuk mindazokat, akik nem idegenkednek a nomád körülményektől és érdeklődnek a magyar népi kultúra iránt.

 
 

A harangodi hagyományőrző táborban lehetőséget biztosítunk népi kismesterségek megismerésére, a fortélyok elsajátítására, tánc- és énektanulásra, hangulatos táncházi programokon való részvételre és mindennap megkóstulhatnak valami kemencében sült finomságot.
A táborban lehetőség van hangszeres népzene és népi játékok tanulására, csoportos kirándulásokra, a harangodi túra-útvonalak bejárására, vályogtégla készítésére. Az elkészült vályogtéglákból egy közös és maradandó építkezésre kerül sor, ami az elkövetkezendő években a tábort fogja szolgálni.
A tábor részvételi díjai tartalmazzák az ÁFA összegét, fedezik a sátorhelyet, a mesterségek anyag- és eszközszükségletét, a tiszteletdíjakat, kommunális költségeket ... stb.Felhívjuk azok figyelmét, akik a tábor megadott foglalkozási rendjétől szeretnének eltérni, hogy a foglalkozásvezetők készséggel állnak rendelkezésükre mindenben, viszont a többlet alapanyagot térítés ellenében (beszerzési áron) tudjuk csak biztosítani!
Személyes felszerelésről (evőeszközkészlet, meleg ruha, takaró, tisztálkodó felszerelés... stb) mindenki maga gondoskodjon és mindenki hozza magával az egy hétnél nem régebbi egészségügyi igazolást!
Az ANTSZ előírása miatt a táborba kutyát hozni tilos!A részvételi díjak az étkezési költségeket nem tartalmazzák. Reggelit, ebédet és vacsorát a jelentkezési lapon és a helyszínen -napi áron- lehet igényelni.A letölthető jelentkezési lapon csak egy fő szerepeljen, csoportos vagy családi jelentkezéseket levélben is elfogadunk az adatok (név, lakcím, életkor) feltüntetésével.
Utazás egyénileg. Előzetes egyeztetés alapján a nyíregyházi vasútállomástól közvetlen buszjáratot biztosítunk 300,- Ft/fő térítés ellenében.

Téka Népművészeti Tábor részvételi díja:
4 éves korig
4-6 éves korig
6-14 éves korig
14 éves kortól
1.000.- Ft/fő
4.000.- Ft/fő
13.000.-Ft/fő
16.000.-Ft/fő
Étkezési költség:
reggeli:350.-Ft/adag
ebéd:650.-Ft/adag
vacsora:500.-Ft/adag

Vissza a hírek listájához
 
© nagykallo.net team Impresszum | Szerzői jogok Utolsó módosítás: