Város
Hírek, információk
Nevezetességek, látnivalók, vendéglátás
Önkörmányzat
Harangod
Képgaléria
Fórum
Vendéghönyv
 
'.$latogatok.'
'.$UVCS['count']; } ?>

Hírek, információk Közérdekű információk
Rendezmények Városi újság

HÍREK, INFORMÁCIÓK

 
Nagyobb méretben
Kitépték a falból a bankautomatát Nagykállóban!2008.03.03.

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség, akik valamilyen információval segíthetik a hétfő hajnalban Nagykállóban történt bankautomata lopás tetteseinek a felderítését.

 
 

Március 3-án hajnali fél 3 körül Nagykállóban fosztottak ki egy bankautomatát. Az arcukat elfedő tettesek kötelet kötöttek az ATM köré, és gépkocsival tépték ki a falból. Továbbra is nagy erőkkel keresi a megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azokat a tetteseket, akik hétfőn hajnali fél 3 körül Nagykállóban fosztottak ki egy bankautomatát. Az automatát több száz méteren keresztül vonszolták az úttesten, majd a belőle kiszakadó pénzkazettát az autóba téve elhajtottak. A jelenlegi adatok szerint az elkövetők egy fekete színű BMW kombi autóval követték el a bűntettet.
Dr. Kovács Sándor rendőr ezredes a főkapitányság bűnügyi igazgatója kedden elmondta: az elkövetők mielőbbi kézrekerítése érdekében számítanak a lakosság segítségére. Kérik, hogy jelentkezzenek azok, akik a bűncselekmény időpontjában valami szokatlant láttak, zajt tapasztaltak a bank környékén vagy az utcában, illetve látták a fekete színű BMW kombit, ami zsákmányával a belvárosból kifelé menekült el az Árpád utcán keresztül. Azok is tegyenek bejelentést, akik a bűncselekményt megelőzően, a múlt héten, vagy hétvégén gyanús személyeket, vagy gyanús járművet láttak a bank környékén. A bejelentéseket megtehetik a legközelebbi rendőrségen, vagy a 107, 112-es segélyhívón is. A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.
Forrás: www.szon.hu

Vissza a hírek listájához
 
© nagykallo.net team Impresszum | Szerzői jogok Utolsó módosítás: